Nieuwe bestemming voor MAA

Vanaf dinsdag 11 september heeft Maastricht Aachen Airport er weer een nieuwe bestemming bij. RyanAir voegt Malta toe aan hun zomeraanbod vanaf het vliegveld. Hiermee staat de teller van het aantal bestemmingen vanaf Maastricht Aachen Airport op 22. Eerder maakte Corendon bekend deze winter te vliegen op Antalya en Gambia.

2019
RyanAir vliegt van 1 april tot en met 31 oktober 2019 iedere maandag en vrijdag naar Malta. Voor Maastricht Aachen Airport is Malta de vierde Ryanair-bestemming. Reizigers konden deze zomer al met RyanAir naar Girona, Bari en Alicante.

Verdubbeling
In 2018 verwacht Maastricht Aachen Airport tussen de 260.000 en 300.000 passagiers. Volgens het vliegveld bijna een verdubbeling ten opzichte van 2017. Volgend jaar zet deze groei verder door verwacht MAA. Dankzij deze en andere nieuwe bestemmingen is de prognose voor 2019 350.000 passagiers.

Lees vorig bericht

Gymzalen en sporthal Meerssen rookvrij

Lees volgend bericht

Open Monumentendag 2018