Kunstveiling voor het goede doel ‘HersenStrijd’

Het fonds HersenStrijd is opgericht in 2017 door neuroloog-intensivist Marcel Aries. Doel van het fonds is het verbeteren van onderzoek naar betere behandelingen voor patiënten met ernstig hersenletsel. In dit kader wordt op zaterdag 29 september in het Leopoldskerkje een kunstveiling gehouden. De opbrengsten van de veiling wordt gebruikt om meer onderzoek te doen naar hersenletsel.  De gehele kunstcollectie te bewonderen vanaf 13.00 uur. De veiling zelf is van 14:00 tot 17:00 uur. 

Grotendeels Meerssense kunstenaars
In totaal worden 29 werken (schilderijen en beelden) van o.a. Meerssense kunstenaars geveild. Onder andere een doek van de bekende ‘Meester van het Ravensbos’ Charles Eyck komt onder de hamer. Verder zijn er werken van Felix Wijns, Caius Spronken, Marijke Stultiens en Ariane Tonino.

Lees vorig bericht

Lezing Osteoporose

Lees volgend bericht

Meer/Actueel 16-9-2018: De wereld opschonen in één dag – Ontmoetingsplek in brand gestoken – Antikraak