Omwonenden vechten al anderhalf jaar tegen overlast MOP Bunde

Omwonenden van de MOP (Meerssense Ontmoetingsplek) aan de Spoorstraat in Bunde ervaren al ruime tijd overlast van de jongeren. Al anderhalf jaar proberen zij via diverse kanalen om gehoor te krijgen voor de ontstane problemen en te kijken naar oplossingen. Zowel de gemeente als de wethouder nemen, volgens de omwonende, de klachten alles behalve serieus. 

Geen gehoor
Volgens één van de omwonenden is er al geregeld melding gedaan bij o.a. de gemeente. Maar buiten een tijdelijk ingesteld samenscholingsverbod, is nog niks opgelost. De omwonende geeft aan geen gehoor te vinden bij de gemeente. Recent is daarom een petitie ingediend, ondertekend door de omwonenden, in de hoop dat men de problemen serieus gaat nemen.

Brand
In de nacht van maandag 10 september op dinsdag 11 september is de betreffende MOP afgebrand. Het is zeker dat de brand is aangestoken, maar men weet nog niet door wie. Volgens een omwonende is de avond voor de brand nog contact geweest met de politie om wederom melding te doen van overlast. Als antwoord kreeg men te horen om zelf met de jongeren te gaan praten hierover om het op te lossen.

Lees vorig bericht

Bundermijt 2018

Lees volgend bericht

Presentatie project Juupu: doe iets voor een ander