Kinderopvang MIK neemt per direct maatregelen

Kinderopvang MIK heeft besloten om per direct de elektrische bolderkar niet meer te gebruiken. Dit naar aanleiding van het trieste ongeval dat plaats heeft gevonden in Oss donderdagochtend 20 september. Daar is een elektrische bolderkar van een kinderdagverblijf onder een trein terechtgekomen. Daarbij zijn vier kinderen omgekomen. Nog een kind en een volwassene liggen in kritieke toestand in het ziekenhuis.

Brief aan ouders

Kinderopvang MIK heeft na dit vreselijk incident een brief laten uitgaan “Naar aanleiding van het ongeval heeft het MT van MIK besloten om onze Stints (bolderkar) met onmiddellijke ingang van vandaag (20 september) en morgen niet te gebruiken. We wachten af wat het onderzoek uitwijst en zullen hier maandagochtend verder over communiceren.” Aldus het kinderdagverblijf.

Lees vorig bericht

Informatiebijeenkomst over gemeentelijke financien

Lees volgend bericht

Quad gestolen uit garagebox