Oud-wethouder Cortenraede verkozen tot voorzitter BRUG-M

Oud-wethouder van de VVD Desiree Cortenraede is verkozen tot partijvoorzitter van coalitiepartij BRUG-M. Dat is tijdens de ledenvergadering op 11 september besloten. Cortenraede was in de vorige raadsperiode wethouder van 2016 t/m 2018 voor de VVD en was de opvolger van wethouder Glimmerveen.

Wethouder
Cortenraede nam begin dit jaar als wethouder ontslag, nadat zij zich in de steek gelaten voelde door de VVD en de toenmalige collegeleden van Rijswijk, Houben en burgemeester Clermonts. Het wethouderschap was volgens haar “een grote aanslag op haar manier van werken en voelde zich niet veilig bij haar andere wethouders en de burgemeester”. Aan Meer Vandaag gaf Cortenreade toen al aan nog niet klaar te zijn met de politiek en als zij verder zou gaan dit bij BRUG-M zou zijn.

Beediging Desiree Cortenraede als voorzitter

Lees vorig bericht

Biekletse: bronsgieten met Wil van der Laan

Lees volgend bericht

Gemist: Biekletse met Paul Booten