Harmonie St. Caecilia Geulle in voorbereiding op concours

Het harmonieorkest van Harmonie St. Caecilia is volop in voorbereiding voor het LBM-concours op zondag 14 oktober in Roermond. Op 30 september en 7 oktober staan er voorbereidende concerten op de agenda.

Tussentijdse toets tijdens try-out Heythuysen
Harmonie L’Union Heythuysen organiseert op 29 en 30 september het HAFA-toernooi. Tijdens dit beoordelingsconcert kunnen orkesten die deelnemen aan de LBM concertconcoursen hun prestaties laten beoordelen door jurylid Jan Cober. Jan Cober (1951) is klarinettist, muziekdocent en dirigent en heeft zijn sporen in de wereld van de Limburgse blaasmuziek royaal verdiend.

Harmonie St. Caecilia Geulle laat zondag 30 september om 18.00 uur haar uitvoering van de concourswerken Synkretismos (Penders) en Fiesta del Pasifico (Nixon) beoordelen. Luistert u mee? Dan bent u van harte welkom in Cultuurpodium De Bombardon, Sint Antoniusstraat 2 in Heythuysen. We hopen op uw steun op 30 september.

Concert op zondagmiddag 7 oktober
Op zondagmiddag 7 oktober concerteren 2 harmonieorkesten en een fanfareorkest in de Borenburg (adres: Furenthela 16) in Voerendaal. Organisator is de Koninklijke Harmonie de Berggalm uit Klimmen. De drie orkesten presenteren een gevarieerd muzikaal programma. Koninklijke Harmonie de Berggalm start en zal tijdens dit concert onder leiding staan van haar nieuwe dirigent Victor Vaessen. Victor had de leiding over het harmonieorkest tot 2009 en is dit jaar Harmen Cnossen opgevolgd die een interessante muzikale opdracht aanvaardde in China.

Fanfare St-Antonius uit Genhout zal aansluitend het podium betreden. Dit orkest staat onder leiding van dirigent Roger Cobben. De middag wordt afgesloten door Harmonie St-Caecilia uit Geulle. Dit orkest staat eveneens onder leiding van Victor Vaessen en is in voorbereiding voor het LBM-concours op 14 oktober in Roermond. Dit concert kan dus gezien worden als een generale voor het aanstaande concours. Aanvangstijd van de concertmiddag is 14.00u. Toegang is gratis maar een vrije gave is uiteraard welkom.

Lees vorig bericht

Cursus ‘werken met de digitale overheid’

Lees volgend bericht

Lampen omruil-actie