Lampen omruil-actie

Op 10 oktober is het weer de internationale dag van de duurzaamheid. Ook dit jaar besteedt de Stichting Duurzaam Meerssen (SDM) daar weer aandacht aan. Dit jaar met een zeer interessante actie voor alle inwoners van de gemeente Meerssen: een lampen omruil-actie op donderdag 11 oktober op de weekmarkt  in Meerssen.

In veel huishoudens hangen nog energie slurpende gloei- en halogeenlampen. Door deze te vervangen door LED bespaart u zo’n 80% tot 90% op uw verbruik. Zelfs het vervangen van een spaarlamp is.

Mogelijk worstelt u met de vraag welke Ledlamp voor u de beste oplossing is. Kom daarom met uw oude lamp naar onze SDM-kraam op de weekmarkt op 11 oktober op de Markt en laat u door een deskundige adviseren. U kunt uw oude lamp(en) dan ook meteen inruilen voor het LED-alternatief tegen zeer aantrekkelijke prijzen met daar boven op 10%  extra korting door een stimulerings-bonus van SDM.

Dus loop eens aandachtig door uw woning en verzamel de oude lampen, dan zien wij u graag tussen 10.30 en 16.00 uur bij onze stand op donderdag 11 oktober op de weekmarkt in Meerssen.

Lees vorig bericht

Harmonie St. Caecilia Geulle in voorbereiding op concours

Lees volgend bericht

Wereldwinkel sluit haar deuren