Voorleeslunch met muziek en kennismaking nieuwe bieb

Bibliotheek Meerssen organiseert op vrijdag 5 oktober een voorleeslunch aangekleed met muziek en zang voor senioren en ouderen in het kader van de Nationale Ouderendag. Om 12.00u wordt u welkom geheten in de nieuwe bieb onder het genot van een kop koffie en/of lunch. Om vervolgens gezamenlijk te luisteren naar het speciaal geschreven verhaal van Yvonne Keuls met als thema ‘mijn straatje’. Rob Baltus uit Nuth verzorgt zang en muziek op gitaar en elektrische piano. Deelname is gratis, ook voor niet-leden! Voor deelname aan de lunch graag vooraf aanmelden via 043 364 24 11 of info@bibliotheekmeerssen.nl. Voel u van harte welkom om aan te schuiven!

Lees vorig bericht

Kinderboekenweek 2018 feestelijke kindermiddag

Lees volgend bericht

Cursus ‘werken met de digitale overheid’