Bewoonster verjaagt inbreker

Een bejaarde bewoonster van een huis aan de Bunderstraat in Meerssen heeft een inbreker weggejaagd. Zij lag in de woonkamer te slapen en is wakker geworden van geluiden. Op dat moment werd er ingebroken in een woning aan de Bunderstraat. De inbreker had naast de voordeur een sleutelkastje opengebroken. Nadat de bewoonster de noodknop had geactiveerd is de inbreker vertrokken. De politie is op zoek naar mensen die in de nacht van woensdag op donderdag, omstreeks 03.30 uur iets bijzonders hebben gezien of gehoord op de Bunderstraat ter hoogte van het kerkhof. De politie is een onderzoek gestart en vraagt of mensen die iets gezien hebben dit te delen met de politie.


Bron foto: Politie Meerssen

Lees vorig bericht

Aanleg gronddammen in Waterval gestart

Lees volgend bericht

Workshop bloemschikken buurtnetwerk Rothem