Verkeersregelaar aangereden en bedreigd

Vrijdagmiddag kreeg de politie een melding, dat een verkeersregelaar, werkzaam aan de Bunderstraat te Meerssen, was aangereden en bedreigd. De verkeersregelaar was aangereden nadat de bestuurster van een personenauto zijn stopteken meermaals negeerde. Later kwam de bestuurster terug met twee mannen. Deze mannen bedreigde de verkeersregelaar en duwden hem op de grond. De verkeersregelaar heeft geen zwaar letsel opgelopen en kon zijn dienst vervolgen. Hij heeft aangifte gedaan van het voorval bij de politie. Omdat agressie tegen hulpverleners en verkeersregelaars ontoelaatbaar is, heeft de politie besloten om een onderzoek in te stellen. Getuigen zijn gehoord en camerabeelden zijn bekeken.

Lees vorig bericht

Workshop bloemschikken buurtnetwerk Rothem

Lees volgend bericht

Debat tijdens raadsvergadering over MOP Bunde