Herfstsferen opsnuiven in het Beneden Geuldal

Op zaterdag 6 oktober organiseert Stichting het Limburgs Landschap een excursie door het natuurontwikkelingsgebied Meerssenerbroek en het aangrenzende hellingbos van De Dellen. Deze twee natuurgebieden van rond de 110 hectare groot liggen ten zuiden van Meerssen, op de zuidhelling van het Beneden-Geuldal. Je vindt er een afwisseling van plateau- en hellingbos naar vochtige bossen en graslandjes in het dal.

Excursie 
De excursie start zaterdagmiddag 6 oktober om 14.00 uur vanaf de parkeerplaats bij Uitspanning De Nachtegaal, Gemeentebroek 6 te Meerssen. De excursie zal circa 2 uur duren en is gratis. Denk aan stevige schoenen en zo nodig regenkleding. In verband met de aanwezigheid van galloways in het gebied mogen honden niet mee met deze wandeling.

Foto: Henk Heilligers Limburgs Landscap

Lees vorig bericht

Cultureel Café te gast in de Bieb

Lees volgend bericht

Open dag Bijenpaviljoen Vaeshartelt