Samenwerking Stichting Veul Diech Good en Albert Heijn Bunde

In het kader van Wereld Armoede Dag zal Albert Heijn Dijkstra uit Bunde samenwerken met Stichting Veul Diech Good en zijn er diverse acties op touw gezet. Stichting Veul Diech Good biedt onder andere hulp met: noodvoedselpakketten, een jaarlijkse kerstpakkettenactie (dit jaar 400 kerstpakketten) hulp bij het uitvoeren van diensten en materiële hulp (o.a. witgoed).

18 oktober
Op donderdag 18 oktober 2018 vindt de hele dag een inzameling plaats van conserven in blik (fruit, groente, vlees, of vis). U kunt – als u iets wil betekenen voor mensen die in armoede moeten leven – conserven in blik doneren aan de stichting. Uw donatie kunt u afgeven aan vrijwilligers van de stichting, die na de kassa zullen staan. De conserven zullen worden gebruikt voor de kerstpakkettenactie 2018.

Aktie november
In november 2018 vindt er weer de “doe maar lekker duurzaam” actie plaats van de Postcodeloterij. U kunt uw Postcodeloterij cadeaukaart, of restanten van uw kaart doneren ten behoeve van Stichting Veul Diech Good in de speciale inzamel box bij Albert Heijn Dijkstra. Tevens is de hele maand november statiegeldactie voor Stichting Veul Diech Good bij Albert Heijn Dijkstra. U kunt op de knop doneren drukken en zo uw statiegeld doneren ten behoeve van het goede werk van de stichting. Stichting Veul Diech Good is voor het uitvoeren van haar goede werk geheel afhankelijk van subsidies, donaties, sponsoren en giften.

Lees vorig bericht

Kunstveiling brengt 26.000 op

Lees volgend bericht

Cultureel Café te gast in de Bieb