Judoclub Bunde viert 60 jarig bestaan

Op zaterdag 6 oktober viert Judoclub Bunde haar jubileum in café Regina, St-Agnesplein 3 te Bunde van 19.30 uur tot 20.30 uur.

Historie
Judoclub Bunde is een van de oudste verenigingen in Limburg. Ooit opgericht door de broers Henk en Pierre Vanvelzen in 1958 als judo- en ju-jitsuvereniging Bunde en later doorgegaan als Judoclub Bunde. In de loop der jaren heeft de club bewezen dat traditioneel judo goed gecombineerd kan worden met wedstrijdjudo. Onze vereniging gaat uit van de traditie die judo tot judo maakt en dat is in deze tijd van normvervaging uniek.  Tijdens de lessen in De Koprol wordt uitgebreid aandacht besteed aan valbreken, techniek, wedstrijdjudo en natuurlijk etiquette en protocol. We hebben goede contacten met andere verenigingen in het district en de club heeft successen geboekt op regionaal en nationaal niveau. Zelfs internationaal zijn er medailles behaald. Voor veel Bundenaren wordt Judoclub Bunde nog altijd gelinkt aan Eduard Tummers (1927-2011), de man die ontzettend veel voor de vereniging gedaan heeft. Het succes van de club is niet alleen de danken aan de leraren en de judoka’s, maar ook de vele vrijwilligers (bestuur en mensen op de achtergrond) hebben hieraan bijgedragen.

Mattenlegger gezocht
Judoclub Bunde zoekt nog een mattenlegger voor de dinsdagavond om 16.45 uur. De vergoeding bedraagt € 6,- per keer.

Lees vorig bericht

Misleidend agendapunt over Proosdij

Lees volgend bericht

Duurzaam shoppen in de Kollekamp Geulle