EHBOverenigingen zaterdag naar Veiligheidsdag

De EHBOvereniging Meerssen-Bunde en EHBOvereniging Ulestraten zullen a.s. zaterdag 6 oktober deelnemen aan de Veiligheidsdag die door de gemeente Meersen wordt georganiseerd. Tal van disciplines die met veiligheid te maken hebben zullen deze middag aanwezig zijn en demonstraties geven. Maar ook beide EHBOverenigingen werken aan en met veiligheid. Velen hebben al eens een eerste hulp situatie meegemaakt, en misschien wist je niet altijd precies hoe je moest helpen. Vooral  in- en om het huis, straat, school, werk. Gediplomeerde en  ervaren EHBO-ers staan klaar om u te informeren. In onze gezamenlijke stand in de sporthal laten wij alles zien op het gebied van EHBO en Reanimatie. Opleidingsapparatuur in werking, u kunt een simulatieslachtoffer behandelen, voor de kinderen zijn er EHBO kleurplaten. Verder wordt veel informatie verstrekt over de diverse EHBO opleidingen. Laat U verrassen door het veelzijdige EHBO aanbod wat beide verenigingen in huis hebben. Tot zaterdag?

Lees vorig bericht

Aandacht knelpunten wateroverlast vanuit Tweede Kamer

Lees volgend bericht

Herhalingsles EHBO met veel praktijk