Man gewond geraakt bij overval

Dinsdagavond is in het centrum van Meerssen een verdachte van een steekpartij opgepakt. Door oplettendheid van een getuige kon dit gebeuren. De steekpartij vond in de buurt van het zorgcentrum Beukeloord in Meerssen plaats. Het slachtoffer is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Getuigen verklaren tegenover een verslaggever van Meer Vandaag dat de dader of daders op rooftocht waren in Meerssen.

Oplettende getuige belaagd
Later bleek dat de oplettende getuige zelf ook is belaagd door de daders. De man is vervolgens weg kunnen komen door zich te verstoppen. Later is de man teruggekomen en heeft ervoor gezorgd dat de dader gepakt kon worden.

Politie zoekt getuigen
De politie heeft de omgeving van het Gasthuispad en Beukeloord afgezet met linten. De verdachte is vanaf Beukeloord via de Gasthuisstraat gevlucht naar het centrum. Voor de bloemenzaak aan de Gasthuisstraat zijn bloedsporen aangetroffen. De Politie vraagt eventuele getuigen van de overval zich bij hen te melden.

Lees vorig bericht

Overvaller tabakszaak opgepakt

Lees volgend bericht

Nieuwe bestemming Rothemermolen