Groeventocht in de omgeving van Cadier en keer

Op zondag 14 0ctober 2018 organiseert IVN-Meerssen een dagwandeling van 13 km vanaf de Öreberg langs diverse groeves. Tijdens deze wandeling zullen wij aandacht besteden aan deze groeves in de omgeving van Cadier en keer.

We vertrekken om 9.30 vanaf NS station Meerssen (zo mogelijk carpoolen). Om 10.00 uur start de wandeling vanaf de parkeerplaats aan de Öreberg in Cadier en keer. Vanuit Maastricht de N278 Maastricht-Vaals volgen en voor de garage d’r Matthieu rechtsaf slaan naar de Eckelraderweg na een paar honderd meter is links een parkeer plaats. Hier start onze groeventocht.

Het parcours van de wandeling gaat gedeeltelijk door velden, bos en heuvels en is redelijk goed begaanbaar. Denk wel aan stevig schoeisel. Onderweg is een pauze ingelast. Iedereen die graag door de natuur wandelt is welkom. Aanmelden niet nodig.  Om mee te gaan hoeft men geen lid te zijn van  IVN.  Wij zijn rond vier uur weer terug op de parkeerplaats in Cadier en keer.

De IVN-gidsen zijn Geert Hovens 06-29092319 of 043-3646026 en Jeanne Lam 06-20203576 of 043-3649012

Lees vorig bericht

Op zoek naar stenen en keien langs de Maas

Lees volgend bericht

Weekmarkt Meerssen bestaat 35 jaar