Weekmarkt Meerssen bestaat 35 jaar

Op donderdag 18 oktober is het precies 35 jaar geleden dat oud-burgemeester Jan Mans het initiatief nam om in Meerssen een weekmarkt te starten. De gemeente en de marktkooplui willen dit lustrum niet ongemerkt voorbij laten gaan.


Loterij
De komende 3 weken zullen er 3000 loten door de marktkooplui en ondernemers uit omliggende straten aan de bezoekers worden uitgedeeld. De trekking hiervan vindt plaats tijdens de feestelijkheden. Tevens ontvangen alle bezoekers een gratis attentie. Tijdens de markt is er live muziek.

Gratis busvervoer
De gemeente Meerssen laat tijdens die dag gratis een bus rijden door alle kernen van Meerssen. Opstapplaatsen en tijden worden nog bekend gemaakt.

Lees vorig bericht

Groeventocht in de omgeving van Cadier en keer

Lees volgend bericht

Uitgelicht geeft openheid van zaken