De Kloomp krijgt dreigbrief om lied Max Verstappen

Cultuurgenootschap De Kloomp heeft van het management van Max Verstappen een dreigbrief gekregen met daarin de eis dat zij de clip van Max Verstappen per direct offline moeten halen. Dit omdat het zou zorgen voor merkschade voor het merk Max Verstappen. Dit bevestigt de Kloomp aan Meer Vandaag.

Cartoon
Het verhaal begon toen De Kloomp de video van Max Verstappen op YouTube publiceerde. In de video was een cartoon van Verstappen te zien. Na de eerste klaagbrief heeft de Kloomp de cartoon uit de video gehaald.

Rechtzaak
De groep laat weten een brief te hebben gekregen waarin ook vermeld staat dat als ze de video niet per direct offline zouden halen, er een rechtszaak zou volgen. Ook in optredens mag het nummer niet meer gezongen worden door de groep.

Tom Dumoulin

Vorig jaar maakte de groep nog een nummer over wielrenner Tom Dumoulin, in dat jaar won de Maastrichtenaar de Giro d’Italia. Voorman Luc Volders lacht en zegt: “van het management van Dumoulin hebben we vooralsnog geen bericht gehad”.

Het cultuurgenootschap geeft verder aan geen voornemens te hebben om de video offline te halen.

 

Lees vorig bericht

Herhalingsles EHBO Meerssen-Bunde

Lees volgend bericht

Uitgelicht over de MOP “dat werkt toch niet”