Daders overval nog niet opgepakt

Volgens de politie zijn de daders, die dinsdagavond een man hebben neergestoken en even later een andere man bedreigde met een mes, nog niet opgepakt. De politie gaat uit van twee verdachten tussen de 17 en 18 jaar oud, blank, blond haar en droegen donkere kleding. De politie roept mensen op die iets gezien hebben zich te melden.

Vrijgelaten
Op de avond zelf is een verdachte opgepakt. De politie heeft deze persoon weer laten gaan omdat “nader onderzoek nog moet uitwijzen of diegene er inderdaad bij betrokken is en wat zijn rol dan zou zijn geweest”, aldus de politie.

Slachtoffer
Het eerste slachtoffer is een vrijwilliger van zorgcentrum Beukeloord die na zijn werk naar huis liep. Het slachtoffer is niet in levensgevaar.

 

Lees vorig bericht

Veel belangstelling bij veiligheidsdag

Lees volgend bericht

Besloten vergadering over Proosdij: “dat moet dan een gevoelig onderwerp zijn”