Basilicakoor laat diepe indruk achter

Het Basilicakoor Meerssen heeft een benefietconcert gehouden in de Synagoge in Meerssen. Het koor deed dit uit dank aan het bestuur van de Synagoge, omdat het koor na de brand in de Proostenkelder tijdelijk onderdak vond in de Synagoge. Het koor dat onder leiding van Claudia Kranen staat, liet op schitterende wijze horen waartoe het koor instaat is.

Het aanwezige publiek en ook de koorleden genoten met volle teugen van het concert. Een aantal roemden niet alleen de muziekstukken die gebracht zijn, maar ook de akoestiek van de Synagoge. Het was een streling voor het oor om een Katholiek koor te horen concerteren in een Joodse Synagoge.

Benefietconcert Basilicakoor Synagoge

Lees vorig bericht

Stelling Uitgelicht: De marathon is het belangrijkste sportevenement van Meerssen

Lees volgend bericht

Garage sale buurtvereniging Snijdersberg