Marathon Meerssen 2018

De organisatie van het sportiefste loopevenement is met alle voorbereidingen gereed en startklaar om te beginnen met de opbouw van het mooie Marathon Meerssen parcours.

In de week voorafgaand zal Groot Meerssen worden voorzien van de parcourspijlen en kilometermarkeringen, huis aan huis verspreiden wij enveloppen met ballonnen, als u ze opblaast en ophangt geeft dit nog meer sfeer aan het parcours. Vanaf zaterdagmorgen zal ook de opbouw op de markt beginnen, u kunt dan niet parkeren op de markt. Vanaf 8.00 zetten wij de pagodetenten neer en zorgen voor de aansluitingen van water en stroom. Op het parcours wordt dan verder ook alles gereed gemaakt en de busjes klaargemaakt om zondagochtend gelijk van start te kunnen. Het inschrijfbureau gaat open om 13.30 uur en dan kunt u uw  startnummer afhalen.

Zondagochtend om 6.00 doen wij het licht aan op de markt en beginnen wij aan de laatste loodsjes voor de start van alweer de 21e editie van Marathon Meerssen. De marktondernemers Pasta Casa en Cafe Zaal De Keizer bieden samen de mogelijkheid om te genieten van een heerlijk All you can eat Pasta Buffet op zaterdagavond. Inschrijven hiervoor kan bij Pasta Casa tot donderdag 11oktober. Op zondag bieden wij als organisatie ook weer de mogelijkheid om bij de Rabobank Tasinname gelegen in het Erfgoedhuis uw tas veilig in bewaring te geven. Deze is geopend van 10.00-16.30. Tevens kunt u de expeditie van Romein tot Benedictijn gratis bekijken. Uit respect voor deze expositie kunt u zich niet omkleden in het Erfgoedhuis. Hier kunt u voor terecht in de sporthal.

Voor de jeugd wordt er voorafgaand aan de jeugdlopen, welke een sponsorloop is voor Kika, een gezamenlijke warming up onder begeleiding van TEN staat ingepland voor 15.40. Verzamelen voor de jeugdlopen graag bij de pagodetent van de jeugdlopen waar Party in Progress aanwezig is om de kinderen goed in de watten te leggen, een heuse waterbar, Ericars springkussen en auto beschilderen. Dit jaar geen prijzen voor de nummers 1,2 en 3 maar een tombola voor iedereen. Meedoen is dus belangrijker dan winnen en gezellig samen met de vrienden en vriendinnetjes. Cafe Zaal de Keizer zorgt wederom voor een buffetwagen op de markt en heeft op het terras voldoende Proostdij Bier beschikbaar.

Vanwege de wegversmalling bij de Kerkstraat zal de breedte van het parcours aan de start breder en ruimer worden opgezet dan voorgaande jaren om zo een goede start voor alle deelnemers te garanderen, hetgeen allemaal mogelijk dankzij onze sponsoren. Gemeente Meerssen, Bude Holding Gamma/Karwei,  Ericars, Rabobank Maastricht en omstreken, De Limburger, Flexprof, Colle Rental & Sales, UTS Bernardt, Dullens Design, Drukkerij Maenen, Kreuze, HC Bouwkundig architecten, Hoveniersbedrijf Hollanders, Rongen de Marktbakker, Maurice Kikken Catering, Rovi Sport, Bouwbedrijven Jongen, Niche Kitchen, Shopping Meerssen, Dolmans Landscaping Group, MTB, Ruijters Vastgoed, Café-Zaal de Keizer, Fruitbedrijf Gilbert & Maria Petit, Gemeenschapshuis De Stip, Hummeke, Reinigingsdiensten Rd4, Köhler de Boer, Optisport Meerssen, Aannemersbedrijf Dejong  , Tijs & Cyril makelaardij, Voetzorg Zuid-Limburg, Kacero Holding BV, Hotel Het Verdrag van Meerssen, Projet BV , Lambrix electrotechniek BV. Ook grote dank aan Meer Vandaag en de Geulbode voor alle publicaties van Marathon Meerssen.

Zelf nog meedoen aan een van de afstanden in ons mooie Meerssen, voorinschrijven is mogelijk via www.marathonmeerssen.nl tot en met woensdag 10 oktober 2018. Na-inschrijven kan alleen nog op zaterdagmiddag 13 oktober 2018 in café de Keizer, Markt Meerssen tussen 13.30 en 17.00 uur. Er zijn geen na inschrijvingen mogelijk behalve voor de jeugdlopen. Met sportieve hardloopgroeten van Marathon Meerssen; Lisbeth Evers, Harold Kleijnen, John Ummels , Noel Jaminon, Danielle Leclaire, Anke Kroonen, Tonny Jaminon, Roel Lemeer, Bert Ramakers, Anouk Simons, Gilbert Roomans, Anita Verstappen, Frans Dullens, onze vrijwilligers en wedstrijdleider Math Mourmans

Lees vorig bericht

Twee Porsches in loods aangetroffen

Lees volgend bericht

Standhouders gevraagd