Standhouders gevraagd

Wederom organiseren wij een grote snuffel / rommelmarkt in Gemeenschapshuis “de STIP” te  Meerssen. En wel op zondag 9 december a.s. Aanvang 09.00 uur einde voorzien omstreeks 17.00 uur. Gratis entree.

Wij kunnen meer dan 40 standhouders verwelkomen, dus veel verkoopbare spullen worden ter plaatse aangeboden, waarvan u als bezoeker zeker iets zal bevallen. Indien u meer tijd nodig heeft om de gehele markt te bezoeken kunt u deze onderbreken door een bezoek te brengen aan onze bistro alwaar u kunt genieten van overheerlijke wafels, een kop soep of een lekkere kop koffie, thee of iets fris. Hierna kunt u uitgerust en op uw gemak weer verder kijken en/of zoeken op onze rommelmarkt!. Wij heten u van harte welkom!

Wilt u meedoen aan de rommelmarkt als standhouder, meld u dan aan bij Frank Meskers ( f.meskers@gmail.com )  middels een mail, hij stuurt u dan het inschrijvingsformulier toe. Doe dat snel, want let wel, vol is vol,

Organisatie: CV de Aanhawwersj

Lees vorig bericht

Marathon Meerssen 2018

Lees volgend bericht

Lezingen Erfgoedhuis Meerssen