Initiatiefnemers Juupu genomineerd

De initiatiefnemers van het project Juupu, Juul en Puck Knols zijn een van de  genomineerden voor de titel Erelid van De Vereniging Limburg 2018. Op 29 november wordt het erelid benoemd tijdens het ‘Wij zijn Limburg’Festival.

Juupu
Juul en Puck Knols zijn sinds 2015 als vrijwilliger aan de slag op allerlei sociale gebieden. Een voorbeeld daarvan is Juupu, de inzamelingen van voedselpakketten op middelbare scholen. Het succes van het initiatief toont aan hoe de kracht van eenvoud omarmt wordt. Het doel van Juul en Puck Knols is: jongeren bewust maken van de invloed die zij uitoefenen door het ondersteunen van lokale sociale initiatieven.

Stella Maris College
In september lanceerde Juul en Puck Knols een initiatief binnen het Stella Maris College. Doel van dit initiatief is om iets te de doen voor een ander zonder er iets voor terug te vragen. Zo werden er drie kratten met levensmiddelen overhandigt aan de Ruggesteun. Het is de bedoeling dat leerlingen van het Stella Maris College dit project gaan overnemen om dit ook in Meerssen te realiseren.

Stemmen
Mensen die vinden dat Puck en Juul de titel Erelid van De Vereniging Limburg 2018 verdienen, kunnen tot en met 21 oktober via internet een stem uitbrengen. De 3 genomineerden met het hoogste aantal stemmen gaan door naar de finale.

Lees vorig bericht

Gemeente Meerssen hijst Regenboogvlag

Lees volgend bericht

test