Harmonie Sint Caecilia haalt eerste prijs met lof

Tijdens het LBM Bondsconcours afgelopen zondag, heeft harmonie St. Caecilia uit Geulle de 1e prijs met lof en promotie behaald. De harmonie deed dat met een gemiddelde van 92,17 punten. Door dit resultaat is het harmonieorkest tevens dagwinnaar geworden. Uit handen van Staatssecretaris Raymond Knops ontving de harmonie de bijbehorende medaille.

Alles viel op z’n plaats
Het was voor de harmonie, die onder leiding staat van Victor Vaesen,  een avond dat alles precies op zijn plaats viel bij het spelen van de twee beoordelingsstukken. De harmonie speelde  Synkretismos van Jef Penders en kreeg hiervoor 92,83 punten en speelde Fiesta del Pacifico van Roger Nixon en dit leverde 91,50 punten op. “Het resultaat is een bekroning van het harde en constructief werken, het afgelopen driekwart jaar, dat in het teken stond van het bondsconcours” aldus de harmonie.

Foto: Harmonie St. Caecilia Geulle

Lees vorig bericht

Marathon gelopen met zomerse temperaturen.

Lees volgend bericht

G-team SV Meerssen haalt mooi bedrag op