Man zwaar mishandeld op de Markt in Meerssen

De politie Meerssen meldt op facebook dat een 19-jarige man in de nacht van zondag 14 en maandag 15 oktober zwaar is mishandeld. De mishandeling vond plaats tussen 00.00 uur en 01.00 uur, op de Markt in Meerssen, ter hoogte van de basiliek. Het slachtoffer kwam van zijn werk en was op weg naar zijn auto. Het slachtoffer is overgebracht naar het ziekenhuis waar hij geopereerd moest worden. 

Op zoek naar getuigen
De politie is een onderzoek gestart naar de mishandeling en is op zoek naar mogelijke getuigen. Heeft u iets gezien in de buurt van, of op de Markt in Meerssen, of hebt u andere informatie die kan helpen bij het oplossen van dit geweldsmisdrijf, geef dit dan door aan de politie.

Lees vorig bericht

Nieuw transport hulpgoederen SMHO

Lees volgend bericht

Afterparty harmonie Sint Caecilia