Gäöls mannenkoor neemt deel aan zangersdag

Ogenschijnlijk is het lang stil geweest rond het Gäöls Mannenkoor GMK. Hoe anders was het in werkelijkheid. Er wordt al weken hard gestudeerd om goed voor de dag te komen tijdens de aanstaande Zangersdag van de Onderlinge Federatie. Deze dag vindt plaats op 27 oktober a.s. te Schin op Geul. De organisatie is in handen van Mannenkoor Koninklijk Walram’s Genootschap Valkenburg. Het Gäöls Mannenkoor is een van de zeven mannenkoren die aan deze dag deelnemen. Onder leiding van Paul Mestrom brengt het GMK drie nummers ten gehore, namelijk Toccata of Praise, The Awakening en Yo Le Canto Todo El Dia. Net als de overige zes koren wordt het GMK beoordeeld door Ludo Claessen, hoofdvakdocent koordirectie aan het Conservatorium van Maastricht en Hasselt. Hij is tevens artistiek leider van het bekende Kamerkoor Maastricht.

Nieuwe leden
Nieuwe leden zijn van harte welkom. Kom eens kijken en luisteren wanneer Gäöls Mannenkoor GMK repeteert op de woensdagavond van 19.30 – 21.30 uur in Gemeenschapshuis de Kollekamp, Heerenstraat 77, 6237 NS Moorveld.

Lees vorig bericht

Afterparty harmonie Sint Caecilia

Lees volgend bericht

Slachtoffer mishandeling verstrekt foute informatie