Goed Voor Elkaar

Vrijdag 19 oktober om 14:00-16:00 in D’n Huppel. Regelmatig organiseren vrijwilligers en het buurtnetwerk vrijdagmiddagen waarin we als inwoners van Ulestraten elkaar kunnen ontmoeten of voor de eerste keer kennis kunnen maken. De bijeenkomsten hebben daarnaast ook een informatief gedeelte over onderwerpen die ons allemaal aangaan.Het thema deze keer is gezondheid en beweging. Vrijdagmiddag 19 oktober a.s. hebben we dan ook Marlou Driessen uitgenodigd; zij is mede-verantwoordelijk voor de opleiding tot ergotherapeut op de hogeschool Zuyd. Een aantal van haar studenten zullen de presentatie gaan verzorgen.Er zal veel gelegenheid zijn voor het stellen van vragen. We hopen u weer in groten getale te mogen begroeten! De koffie en cake staan klaar!

Namens het buurtnetwerk, de ouderen-adviseurs en vrijwilligers, Edwin Verhoeven.

Wij zijn nog op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die een of meerdere keren willen ondersteunen: meld u ter plekke aan of via buurtnetwerk.ulestraten@gmail.com.

 

Lees vorig bericht

Slachtoffer mishandeling verstrekt foute informatie

Lees volgend bericht

Komend weekend geen treinverkeer tussen Maastricht en Heerlen