IVN wandeling de Vrouwenbosroute,

Een wandeling in het Beekse buitengebied wordt zondagmiddag 28 oktober begeleid door IVN Meerssen. De wandeling (7 km.) voert ons over veldwegen, langs wegkruisen, over plateaus en door holle wegen naar het Vrouwenbos, een klein bosje midden op een helling in het agrarische landschap. Door de afwisseling van hoog en laag zijn er enkele prachtige vergezichten en misschien ontmoeten we trekvogels als groenling en koperwiek.

Carpoolen om 13.00 uur parkeerplaats station Meerssen. Start van de wandeling 13.30 uur bij de Oude Pastorie in Beek (parkeerplaats sportpark De Haamen). Iedereen is welkom, u hoeft geen lid te zijn van IVN Meerssen. Deelname is gratis.  Inlichtingen bij Riekie Notten (043 – 3645416).

Lees vorig bericht

Nacht van de nacht

Lees volgend bericht

Wild zwijn overleeft aanrijding niet