Wederom dakpannen van huis gevlogen door vliegtuig

Opnieuw zijn vrijdagmiddag dakpannen van een huis gevlogen door een landend vliegtuig. Dat meldt nieuwswebsite 1limburg. Deze keer was het raak bij Meerssenaar Roy Vincken. Op de website van 1Limburg reageert Vincken op het voorval “Ik heb meteen gebeld met het vliegveld en die zeiden dat het waarschijnlijk ging om een kist van Corendon. Deze is geland om 13:42 uur”, aldus Vincken. Echter volgens Vincken gebeurde het incident rond 13:45 uur.

Het zoveelste incident
Het is al het derde incident dit jaar met landende en opstijgende vliegtuigen waarbij daken beschadigd zijn. De laatste keer is van september 2018. Toen blies een vliegtuig bij drie huizen aan de Bunderstraat dakpannen van het dak. In totaal woeien vier dakpannen weg en raakte een loodstrip beschadigd

Lees vorig bericht

Weekmarkt viert 35 jaar weekmarkt

Lees volgend bericht

Kinderkleding en speelgoedbeurs