Dakpannen-incident gebeurde aan de Burgemeester Binckhorststraat

Het dakpannen-incident van afgelopen vrijdag 19 oktober gebeurde aan de burgemeester Binckhorststraat in Meerssen-West. Volgens de gedupeerde Roy Vincken zou het dit keer gaan om een vliegtuig van Corendon. Het dak is nog niet gerepareerd en  de pannen liggen nog los op het dak. Vincken wilde op dit moment niet voor camera reageren.

Melding
Vrijdagmiddag meldde Vincken het voorval aan Mastricht Aachen Airport van losgeraakte pannen op zijn dak door een landend vliegtuig. Dit gebeurde rond 13.45 uur.

Het zoveelste incident
Het is al het derde incident dit jaar met landende en opstijgende vliegtuigen waarbij daken beschadigd zijn. De laatste keer is van september 2018. Toen blies een vliegtuig bij drie huizen aan de Bunderstraat dakpannen van het dak. In totaal woeien vier dakpannen weg en raakte een loodstrip beschadigd

Lees vorig bericht

RKUVC ontslaat trainer

Lees volgend bericht

Collecte ziekenzorg Ulestraten