Horeca Bridge Drive Markt Meerssen

Zaterdag 27 oktober wordt de eerste “Horeca Bridge Drive Markt Meerssen” gehouden. Plaats van handeling is Tapperij-Eterij “De Proosdij” gelegen op de Markt 34 in Meerssen.

Vanwege de vele aanmeldingen (42 deelnemers) wordt er ook bridge gespeeld in Eetcafe La Fayette, op de Markt 26 te Meerssen. Inloop in de Proosdij vanaf 12.45 uur. Aanvang van de drive is om 13.30 uur. Zowel in de Proosdij als in La Fayette. Het einde is voorzien rond 17.00 uur, waarna bekendmaking van de uitslag rond 17.30 uur in De Proosdij.


Iedereen die het bridgespel enigszins beheerst kan deel nemen. 
Aanmelden kan nog tot en met woensdag 24 oktober per mail niekvdmunckhof@yahoo.com  of telefonisch 06 – 4495 25 68  Vermeld ook de naam van je bridgepartner. Deelname kost €15.00 per persoon. Dit is inclusief 1 keer koffie en vlaai. Betalen bij inschrijving op rekening NL80INGB0002892672 ten name van Niek van den Munckhof.

De netto opbrengst gaat naar Five4Five. Deze organisatie steunt het kankeronderzoek in Zuid-Limburg. De bridge technische leiding van de drive is in handen van Wiel Pernot.

Tot ziens zaterdag op de Markt in Meerssen.

Lees vorig bericht

Nieuw kunstwerk Rotonde Beatrixhaven

Lees volgend bericht

Terras op de markt in Meerssen aan flarden gereden