René Willems schuift aan in het 80’s Café op Meer/fm

Journalist René Willems is op maandag 29 oktober a.s. te gast in het 80’s Café op Meer/fm. Hij werkte onder meer voor het Veluws Dagblad, Het Parool en het Eindhovens Dagblad en is momenteel redacteur en verslaggever bij Dagblad De Limburger/Limburgs Dagblad. Eerder dit jaar publiceerde hij het boek De Putter, de Pel en De Kösj’, over het 100-jarig bestaan van SV Meerssen.

René Willems in de jaren ‘80
In de komende aflevering van het 80’s Café praat Raoul Morreau met René over zijn werkzaamheden als journalist toen en nu. Hoe zag zijn carrière er bijvoorbeeld in vogelvlucht uit? Uiteraard komen ook de tachtiger jaren aan bod. Welke herinneringen heeft hij aan de eighties? En wat zijn zijn drie favoriete jaren ’80 hits (en waarom)? Dit, en meer, hoor je op maandag 29 oktober even voor 19.30 uur in het 80’s Café op Meer/fm.

80’s Café
Het 80’s Café is een radioprogramma met alleen maar muziek uit de jaren ’80. In elke aflevering zit een favoriete top-3 van een luisteraar of bekende (groot) Meerssenaar. Maar het 80’s Café is meer dan alleen maar muziek. Er is ook veel nieuws en informatie van toen. De jaren ’80 herleven dus in alle opzichten!

Luister mee
Het 80’s Café is er elke maandagavond tussen 19.00 en 21.00 uur en woensdagochtend tussen 10.00 en 12.00 uur (herhaling).  Meer/fm is te beluisteren op 106.8 FM in de regio Meerssen/Maastricht of via de kabel (Ziggo) op 87.5 in de gehele gemeente Meerssen. Online luisteren kan via www.meervandaag.nl/livestream.

Lees vorig bericht

Terras op de markt in Meerssen aan flarden gereden

Lees volgend bericht

Lood gestolen van dak gemeenschapshuis