Man rijdt in op terras: politie zoekt getuigen

De politie is op zoek naar getuigen die iets gezien hebben van de automobilist die een terras op de markt in Meerssen aan flarden heeft gereden. Dinsdagavond is in de avond op de Markt een auto een terras van een horecagelegenheid op gereden. Hoewel de ravage groot was, vielen daarbij geen gewonden. De bestuurder van de personenauto is vervolgens doorgereden.

Mishandeling en bedreiging
Kort daarop werd de vermoedelijke bestuurder, een 31-jarige Meerssenaar, in de omgeving van het ongeval door twee agenten aangehouden. Daarbij pleegde de verdachte verzet en mishandelde en bedreigde beide politiemedewerkers. Eenmaal in de politieauto bleef hij zich verzetten. De verdachte weigerde ook mee te werken aan een ademtest en bloedonderzoek. Daarop is het rijbewijs van de verdachte ingevorderd.

Getuigen
Getuigen die zich nog niet gemeld hebben, kunnen contact opnemen met de politie via 0900 – 8844. Anoniem informatie doorgeven kan via 0800 – 7000.

Lees vorig bericht

Dakpannen, begroting en standplaatsen woonwagenbewoners in Uitgelicht

Lees volgend bericht

Hospice Bronnenbos gepresenteerd