Beeldende Kunstenaars Bunde laten nieuw werk zien

De BKB-Kunstgroep exposeerde nieuw werk van haar leden in de Auw Kerk in Bunde. Het publiek kreeg diverse kunstvormen te zien, zoals beelden van steen en van brons, schilderijen van figuratief tot abstract, sculpturale keramische objecten, iconen, zilveren sieraden en nieuwe keramische vormen. De kunstenaars komen uit Meerssen en omgeving. De opening is  afgelopen vrijdag gedaan door Jacques Arntz, kunstliefhebber en raadslid voor BRUG-M. Annemiek Kusters zorgde voor de muzikale omlijsting.

De tentoonstelling is nog te bekijken op zaterdag 27 en zondag 28 oktober, beide dagen van 11.00u – 17.00u. U bent van harte welkom!

Beeldende Kunstenaars Bunde expositie in Auw Kerk

Lees vorig bericht

Terras incident: ondernemers waarschuwde meerdere malen

Lees volgend bericht

Vrijwilligers gezocht voor ondersteuning activiteiten bij de Kollekamp