Eigenaar Smores beste ambachtsman van Frankrijk

Sebastien Trudelle eigenaar van Smores in de Beekstraat in Meerssen heeft de eretitel ‘Beste Ambachtsman van Frankrijk’ in de wacht gesleept. Hij moest in afzondering laten zien waartoe hij als patissier instaat was. Drie dagen heeft hij gewerkt aan drie kunstwerken die door een jury beoordeeld zijn.

President Macron
Het thema van de wedstrijd was “gisteren, vandaag en morgen”. Trudelle was een van de 15 patiesiers die deelnamen aan de wedstrijd in Frankrijk. Hiervan kregen vijf, waaronder Trudelle, de titel ‘Meilleur Ouvrier de France’. Op 29 maart mag Trudelle naar Parijs gaan om de prijs, uit handen van de Franse president Macron, te mogen ontvangen. Trudelle heeft ook nog een patisseriezaak in Maastricht.

Lees vorig bericht

Kunstwerk Aigle siert rotonde Beatrixhaven

Lees volgend bericht

Puck en Juul Knols in finale erelid Vereniging Limburg