Vrijwilligers gezocht voor ondersteuning activiteiten bij de Kollekamp

Wil jij ook je steentje bijdragen aan de gemeenschap? Dan zijn wij op zoek naar jou, want gemeenschapshuis de Kollekamp (Geulle-Moorveld) is dringend op zoek naar vrijwilligers.

Vrijwilligerswerk wordt steeds belangrijker in onze samenleving. Dit is ook zichtbaar binnen ons gemeenschapshuis De Kollekamp. Een gemeenschapshuis zonder vrijwilligers is niet denkbaar. Het bestuur dicht de vrijwilligers een belangrijke taak toe bij de realisatie en het uiteindelijke beheer van het gemeenschapshuis. Zij vormen de spil, het hart, van het gemeenschapshuis. Op korte termijn zijn wij op zoek naar ‘handjes’ die een aantal activiteiten willen ondersteunen. Denk hierbij aan het verzorgen van koffie, thee bij activiteiten zoals bij het bloemschikken, de bakworkshops, de crea-avonden, het bij houden van de website enzovoorts. In principe vinden de workshops tweemaal per maand plaats (veelal op vrijdag en zaterdag overdag en soms in de avonduren). Wat wij de vrijwilligers kunnen bieden is naast heel veel waardering en een gezellige sfeer is gratis deelname aan een of meerdere workshops en een km-vergoeding.

Heb je interesse, ideeën of vragen? Schroom niet om deze te stellen. Stuur een e-mail naar info@kollekamp.nl of bel met 06-51249705. We kijken naar je uit.

Namens het bestuur van de stichting Kollekamp Geulle,
Marlies, Rosie, Teun, Fred & Marie-José

Lees vorig bericht

Beeldende Kunstenaars Bunde laten nieuw werk zien

Lees volgend bericht

Gemeente gaat zelf geluidsmetingen uitvoeren