IVN Jeugdgroep gemeente Meerssen kristallen kweken

De vorige keer waren wij met de groep aan de Maas te vinden. Het was schitterend weer. Wij hebben daar de prachtigste stenen gevonden en op naam gebracht. Jan de Veen heeft jullie door de verrekijkers naar de vogels leren kijken, die door de verandering van de Maas talrijk waren. Verder werd er nog een dam gebouwd over de Oude Broekgraaf, die in de Maas uitmondt. Het was dolle waterpret! Nu is het weer tijd voor de volgende bijeenkomst.

Het thema is: kristallen kweken
Kristallen kweken, hoe doe je dat? Cheyenne Bex en Will Voncken gaan jullie wegwijs maken in deze fantastische wereld. Cheyenne doet dit op haar eigen creatieve manier. Will Voncken, die veel van natuurkunde en scheikunde weet, zal haar bijstaan. Als er tijd over is zullen zij met jullie nog wat spannende proefjes doen. Onze groepsactiviteit is deze keer gedeeltelijk binnen, maar wij gaan toch zeker ook naar buiten. Natuurvrienden dit is weer een interessante activiteit, dit kan en mag je niet missen! Het belooft een hele leuke en spannende morgen te worden!

Tot zaterdag 10 november 2018 om 9.30 in de Proostenkelder achter de basiliek  Markt 25  A Meerssen.

Ben jij geen lid maar wil je meer weten over de IVN Jeugdgroep? Bel dan naar onderstaande nummers voor informatie of kom spontaan naar de groep. Je kunt ook op de website kijken van  IVN Meerssen ivn.nl/afdeling/meerssen, of Ulestraten  ivn.nl/afdeling/ulestraten.

Jeanne Lam 043-3649012 e-mail thijslam@hetnet.nl of Jan de Veen 06-82971361 e-mail jdeveen1958@gmail.com

Lees vorig bericht

Geen Antonovs meer op MAA

Lees volgend bericht

Cultureel Café in Ontmoet Anna