Romeintje definitief dicht: speeltoestellen te koop gezet op marktplaats

De eigenaar van speeltuin het Romeintje in Rothem heeft de speeltuin te koop aangeboden op Marktplaats. Sinds deze week zijn er bouwhekken rondom de speeltuin geplaatst. Op marktplaats is te lezen “te koop, uitsluitend tegen gesloten bieding en schriftelijk bij inschrijving i.v.m. definitieve sluiting Speeltuin Romeintje speeltoestellen Rothem Gemeente Meerssen”. het gaat hierbij o.a. om een Glijbaan, Schommel, diverse Klimtoestellen en Picknick tafel met bank.

Bouwhekken geplaatst
Sinds deze week zijn rondom het speeltuintje bouwhekken geplaatst. De eigenaar laat aan Meer Vandaag weten “Ruim twee en een half jaar lang heb ik met veel geduld tevergeefs getracht consensus te bereiken over het voortbestaan van speeltuin het Romeintje” Doelend op de gemeente. De eigenaar vind dat de gemeente een beschamend aanbod heeft gedaan met betrekking tot de huurprijs.

Meer informatie gemeente
De gemeente laat Meer Vandaag weten, komende vrijdag 2 november, met meer informatie te komen over de stand van zaken. De gemeenteraad wordt dan, middels een raadsinformatiebrief geïnformeerd en ontvangen de omwonenden een bewonersbrief, aldus de gemeente.

Lees vorig bericht

Banden lek geprikt in Stationsstraat Meerssen

Lees volgend bericht

Geen Antonovs meer op MAA