Demonstratie vliegtuigoverlast

Op woensdagavond 7 november 2018 organiseert het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat (I&W) in het Gouvernement in Maastricht gesprekstafels over de toekomst van de luchtvaart om alle relevante belangen in beeld te brengen en deze mee te nemen in de luchtvaartnota 2020-2050 en bij de herziening van het luchtruim.

Het ministerie van I&W en de provincie Limburg zijn verantwoordelijk voor de vliegtuigoverlast die wij in Zuid-Limburg in steeds toenemende mate ondervinden! Daarom is dit een uitgelezen moment om te protesteren tegen de vliegtuigoverlast en de uitbreidingsplannen van de luchthavens van Luik en Maastricht.

Kom daarom naar het Gouvernement op 7 november om vanaf 18.30 uur je protest te laten horen of zien. meerssen@milieudefensie.nl

Lees vorig bericht

Gezocht: voorzitter/bestuurslid MOS

Lees volgend bericht

Gemeente zoekt nieuwe speelplek in Rothem