Tientallen biedingen op speeltoestellen Romeintje

De eigenaar van het Romeintje vond zijn reactie om de speeltoestellen op marktplaats te zetten impulsief. Toch zijn er al meerdere partijen die een bod hebben gedaan op de speeltoestellen, dit laat de eigenaar van het Romeintje aan Meer Vandaag weten.

Interesse uit Duitsland
Ondernemers die gerelateerde bedrijven hebben en ook ondernemers die geen gerelateerde bedrijven hebben zijn geïnteresseerd in de speeltoestellen. Zelfs vanuit het Sauerland in Duitsland heeft hij een bod gekregen van een exploitant met een midgetgolf baan, die wilt uitbreiden met een speeltuin.

Sprankje hoop
Toch is er nog een klein sprankje hoop voor het Romeintje. De eigenaar houdt de deur namelijk nog steeds open.

Lees vorig bericht

Ontmoetingspunt De Ketel gesloten

Lees volgend bericht

Aanrijding personenauto met fietser in de Beekstraat