Meerssen krijgt een eigen kerst-evenement

Groot-Meerssen krijgt een eigen kerst-evenement. De ondernemersvereniging Sfeervol Meerssen en een aantal initiatiefnemers hebben de handen in elkaar geslagen. Jaren zijn er al ideeën om in het centrum van Meerssen iets te doen tijdens de kerstperiode. Nu gaat dit eindelijk gebeuren. 

Zaterdag 22 december
Het kerst-evenement begint die zaterdag klein. De organisatie hoopt dat het evenement de volgende jaren gaat doorgroeien. Tijdens de eerste editie is het de bedoeling om muziek te maken, verhalen te vertellen en gedichten voor te dragen. Hiervoor hebben zich al koren,  verenigingen, stichtingen en inwoners van en rondom de gemeente aangemeld.

Maastricht en Valkenburg
Volgens ondernemer, Edwin Smeets, blijft er op dit moment tijdens de kerstperiode geld liggen.  In Maastricht hebben ze Magisch Maastricht en Valkenburg is dé kerststad. Meerssen gaat nu eindelijk ook iets doen “we beginnen klein en dan mag het uitgroeien naar iets grootst” aldus Smeets.

Lees vorig bericht

Rommel en snuffelemarkt Hermenieke Zow Zwa Geire

Lees volgend bericht

Wijn en bierproeverij CV de Aanhawersj