Vastelaoves Top 111 AllerTieje 5 Maart 2019

De elfdevandeelfde oftewel de 11 de van de 11 de komt er weer aan. En dat is voor menig carnavalsvierder het moment om weer langzaam de pakjes en maskers uit de kast te gaan halen. Want op 11-11 wordt in heel Limburg het carnavals seizoen geopend en gaat het carnavalsbloed weer sneller stromen. Zo ook voor de organisatie van de Rabobank TOP 111 Aller Tieje. Het bestuur van de Rabobank Top 111 is inmiddels op volle sterkte doordat er een aantal enthousiaste vrijwilligers wilden toetreden tot dat bestuur. De voorbereidingen voor de komende editie op carnavalsdinsdag 5 Maart 2019 zijn inmiddels in volle gang. Tevens zullen wij, onze zeer gewaardeerde oprichter Marcel Smeets en medeorganisator van de Rabobank Top 111, die ons helaas afgelopen jaar ontvallen is, op een gepaste wijze herdenken op deze Vastelaovends dinsdag.

Diverse artiesten zijn reeds benaderd en sommige artiesten hebben al toegezegd
om op de bühne van de Rabobank Top111 een schitterend optreden te verzorgen. Het beloofd dus wederom een fantastisch feest te worden op het mooiste plein van Limburg; “de Mért in Meersje”. Komende weken en maanden zullen we de namen van de artiesten bekend gaan maken. Schrijf 5 Maart 2019 dus alvast in je agenda want de Rabobank TOP 111 Aller Tieje mag je absoluut niet missen. Volg ons op facebook. en op onze website www.topp111.nl

Vastelaovend same

Lees vorig bericht

Eerste plaats Gerrit Jan Grootheest

Lees volgend bericht

Sint Maarten in Rothem