Limburgs Sinterklaasjournaal te zien via Meer Vandaag

Langzaam maar zeker naderen we de gezellige decembermaand en dat betekent dat volgende maand Sinterklaas zijn weg weer naar Nederland vindt, zo ook naar Limburg. Natuurlijk gaat Meer Vandaag de Sint volgen tijdens zijn Limburgse avonturen.

Limburgs Sinterklaasjournaal
Het Limburgs Sinterklaasjournaal start op 12 november, waarna t/m 5 december elke maandag, woensdag en vrijdag om 17.30 uur een nieuw avontuur te zien is.
Iedere dinsdag-, donderdag- en maandagochtend om 10.30 en 11.30 worden deze afleveringen herhaald. Op de zaterdagen kunt u alle afleveringen van die week nogmaals bekijken.

Brief aan Sint
Via deze omroep kunnen uw kinderen alle avonturen meebeleven van de Sint tijdens zijn bezoek in het zuiden. En om de avonturen voor de kinderen nog levendiger te maken kunnen de kinderen met een lege enveloppe naar de  Albert Heijn in Bunde. Hier staat een grote brievenbus, waar ze de enveloppe kunnen afleveren. Deze krijgen ze dan gratis weer teruggestuurd met een leuke ansichtkaart. Dit alles behoort bij één van de lopende verhaallijnen van het journaal.

Kijk ook voor meer informatie en het uitzendschema op http://www.meervandaag.nl/het-limburgs-sinterklaasjournaal/ of via de website van het Limburgs Sinterklaasjournaal

 

Lees vorig bericht

Politie ontdekt hennepplantage in Geulle

Lees volgend bericht

Samenwerkingsovereenkomst wateroverlast ondertekend