Caecilia activiteiten harmonie St. Caecilia Geulle

Harmonie St. Caecilia start haar activiteiten rondom haar patroonsfeest dit jaar met de opluistering van de Heilige Mis in de Parochie Waalsen op zaterdag 17 november om 19.00 uur.

Zondag 2 december
Op zondag 2 december luistert Harmonie St. Caecilia de Heilige Mis (aanvang 10.15 uur) op in de Parochie St. Martinus te Geulle. Na deze Heilige Mis ter intentie van de levende en overleden leden van Harmonie St. Caecilia volgt een gezamenlijke brunch in Cultureel Centrum De Harmoniezaal. Aansluitend, om circa 13.30 uur, vindt de huldiging van de jubilarissen plaats. We mogen ons ook dit jaar weer verheugen in een groot aantal jubilarissen:
Willemijn Michielsen, 12,5 jaar
Finy Bouwens, Marcel Bouwens en Ron Kleynen, 25 jaar;
Mariet Kerckhoffs-Bocken en Judith Meertens, 40 jaar;
Ger Kerckhoffs, 60 jaar;
Piet Frissen, 70 jaar.

Na de huldiging en het uitspreken van onze waardering richting de jubilarissen sluiten we de feestelijkheden af met een gezellige feestmiddag. Zowel bij de huldiging van de jubilarissen als bij de feestmiddag is iedereen van harte welkom.

Afhalen Sinterklaas
Op zondag 18 november valt Harmonie St. Caecilia weer de eer te beurt om de Goedheiligman muzikaal te mogen verwelkomen in Geulle. Sint en zijn pieten worden om 13.30 uur aan de brug over het kanaal verwacht. Harmonie St. Caecilia zal de intocht met passende muziek omlijsten.

Lees vorig bericht

Gäöls mannenkoor kijkt terug op drie geslaagde uitvoeringen

Lees volgend bericht

Meerssen heeft achterstand huisvesting statushouders