Komend weekend geen treinen tussen Maastricht-Valkenburg

Foto: archief meer vandaag

Vanwege werkzaamheden aan het spoor bij station Maastricht rijden er in het komend weekend, in beide richtingen, geen stoptreinen tussen Maastricht Randwyck-Maastricht en Maastricht-Valkenburg.

Stopbussen
Arriva zet stopbussen in op het traject Maastricht-Valkenburg. Voor de richting Maastricht Randwyck kan de reiziger gebruik maken van de reguliere stadsbussen. In verband met de ruimte in de bus is het meenemen van fietsen niet mogelijk.

Gewijzigde dienstregeling Maastricht-Sittard
De Arriva stoptrein rijdt met een gewijzigde dienstregeling tussen Maastricht en Sittard. De reiziger moet rekening houden met een langere reistijd, aangepaste vertrektijden en een aangepaste perronindeling. Arriva zet gedurende het weekend, op dit traject, extra lange treinen in.

Lees vorig bericht

Leer oude hoogstamfruitbomen snoeien in Meerssen

Lees volgend bericht

Gratis kaartjes voor Adventsconcert