GMK en Fanfare samen voor de voedselbank

Het Gäöls Mannenkoor zet zich al enkele jaren in voor de Voedselbank Limburg. Met de Kerstdagen in het vooruitzicht wordt de inzamelactie, die gecoördineerd wordt door L1, weer opgestart. Fanfare St. Martinus heeft aangegeven samen met het GMK te willen optrekken om daarmee de actie tot een nog groter succes te maken. Het gaat erom geld en goederen in te zamelen voor de mensen die voor de voedselbank in aanmerking komen. Als men aan deze actie wil meedoen, kunnen goed houdbare voedselproducten afgeleverd worden in Gemeenschapshuis de Kollekamp en wel op de volgende dagen:

Woensdagen 28 november en 5 december van 19.30 – 21.30 uur tijdens de wekelijkse repetitieavond van het Gäöls Mannenkoor.

Donderdag 6 december tijdens de repetitie van Fanfare St. Martinus vanaf 19.30 uur. Men kan de goederen achterlaten in de hal van de Kollekamp. Adres: Heerenstraat 77, 6237 NC Moorveld. De goederen worden verzameld bij L1.

Laten we met zijn allen ervoor zorgen, dat mensen die nauwelijks kunnen rondkomen, van wat extra’s kunnen genieten tijdens de komende feestdagen.

Lees vorig bericht

Prins uitroeping cv Havermennekes

Lees volgend bericht

Millieudefensie feiten en cijfers MAA