Prins uitroeping cv Havermennekes

De elfdevanddeelfde is geweest. En dat betekend voor CV de Havermennekes dat het weer tijd is om de kostuums uit de kast te halen en de steken af te stoffen. Want op 25 november 2018 wordt het nieuwe prinsenpaar uitgeroepen.

Dat betekent ook dat we helaas afscheid gaan nemen van ons huidige prinsenpaar Prins Martin I en prinses Danielle. Na een fantastisch jaar vol hoogtepunten is het moment aangekomen dat Prins Martin en prinses Danielle de scepter en de macht over het Havermennekesriek moet afstaan. Zij zullen dan opgenomen worden in het Auwd Prinse Garde van Bunde. Eeuwige roem is wat rest.

Dan is het tijd om de “Grwoáte Onbekinde” te gaan uitroepen. Wie O wie gaan Prins Martin en Prinses Danielle opvolgen. Weddenschappen en spuculaties zijn in volle gang. Op 25 November vindt op het Sint Agnesplein in Bunde de prinsuitroeping plaats. Vanaf 14.11 uur is iedereen welkom.

Volg ons ook op facebook.com/cv.bunde en havermennekes.nl

Lees vorig bericht

Eric Reck in finale Limburgse Buutekampioenschappen

Lees volgend bericht

GMK en Fanfare samen voor de voedselbank