Inzamelingsactie voor de Ruggesteun

Op zondag 16 december organiseert de Ruggesteun in samenwerking met de lokale omroep van Meerssen, Meer Vandaag, een inzamelingsactie. Het doel is om deze middag zoveel mogelijk houdbare levensmiddelen in te zamelen voor Meerssenaren met een kleine beurs. Deze inzamelingsactie gebeurt aan de hand van een live-uitzending op radio en tv vanuit zorgcentrum Beukeloord met diverse gasten en artiesten. Daarom willen wij jou vragen om deze actie te ondersteunen door middel van het binnenbrengen van bijvoorbeeld voedselpakketten. De uitzending duurt van 13:00 uur tot 17:00 uur.

Komt u ook? Want iedere Meerssenaar verdient toch een mooie kerst?

Lees hier meer

Lees vorig bericht

Dronken automobilist ramt drie auto’s

Lees volgend bericht

Vasteloavesleedsjeswinnaars Ulestraten en Meerssen bekend