Vasteloavesleedsjeswinnaars Ulestraten en Meerssen bekend

Remco Zeegers en Max Meijer hebben afgelopen zaterdag in Ulestraten het Ulestraotens Leedsjes Konkour gewonnen. Zij deden voor de eerste keer mee met de schlager “Niks is te gek veur Ulestroate”. In een bomvolle Notenbalk kregen zij de overwinningsbeker uitgereikt.

Meersjens Vasteloavesleedsjes Konkour
In Meerssen werd in café de Keizer gestreden om de titel vastelaovesschlager 2019 van Meerssen. Nadat alle punten bij elkaar opgeteld waren kwam het verlossende woord. Sjeigelentaire met de schlager “Wils dich met mich…?” is de nieuwe carnavalsschlager. Sjeigelenteire wint voor de vijfde keer het Meersjens Vastelaoveseedsjes Konkour.

Foto: Boven Remco en Max facebook de Kuutebieters
Foto beneden: Sjeigelentaire facebook Jos Thewissen

Lees vorig bericht

Inzamelingsactie voor de Ruggesteun

Lees volgend bericht

Voetbaluitslagen zondag 18-11-2018