BS de Triangel in halve finale KVL

“Alles geit noe aan de kant” is de titel van de sjlager van Bs de Triangel Ulestraten, waarmee ze wederom een gooi gaan doen naar de titel van Kinger Vastelaoves Leedsje 2019.

Gaston Jacobs
Het lied, geschreven door oud LVK winnaar Gaston Jacobs en met muziek van Joep Servais, is een swingende oproep aan alle carnavalisten om die dagen eens de gsm aan de kant te leggen en zich te storten in het carnavalsgewoel.

Tweede halve finale
De Triangel zal in de tweede halve finale het podium betreden. Deze halve finale vindt plaats op zaterdag 1 december in zalencentrum de Oase, Bachstraat 51, Sittard. De aanvang is 14:30 uur. De kids kunnen alle steun gebruiken en roepen iedereen in Ulestraten op om op 1 december alles aan de kant zetten en naar Sittard te gaan.

Lees vorig bericht

Sjeigelentaire wint Meerssens leedsjes konkour

Lees volgend bericht

Sinterklaas aangekomen in Meerssen